Om Fagerborgfestspillene
 

Fagerborgfestspillene er en ny kammermusikkfestival skapt av unge musikere, for et nytt publikum. Vi ønsker å rekruttere et nytt publikum til den klassiske musikkarenaen og vårt mål er å bli en av hovedstadens mest dynamiske og spennende musikkarenaer. 
Festspillene er initiert av unge musikere med et sterkt engasjement for å formidle den klassiske musikkarven til et yngre publikum. Vi presenterer musikere på svært høyt nivå, og samtlige konserter har gjennomførte konsepter i tråd med festivalens kunstneriske profil. Fagerborgfestspillene arrangeres av avgangsstudenter ved Barratt Due Musikkinstitutt.

 

Temaet for festivalen vår er «re;act». Vi vil fremme musikk som er blitt skrevet som en reaksjon på viktige historiske/politiske hendelser. Vår påstand er at musikk samler mennesker på tvers av ulike kulturer, og gjør dermed forskjeller og avstander mindre. Vi vil kombinere musikalske opplevelser med politisk innhold, og sette musikk og politikk i sammenheng. 

Fagerborgfestspillene 2018 har som visjon å samle mennesker fra ulike kulturer. Vi vil engasjere og inspirere publikum gjennom kvalitet, nytenkning og strålende formidling!  

 

Kontakt:

fagerborgfestspillene@gmail.com

Lyder Sagens Gate 2, 0358, Oslo